Op de Wilpsedijk tussen Wilp en Deventer is vanavond een ongeval gebeurd. Een motor raakte zwaar beschadigd, de berijder is naar het ziekenhuis gebracht.
Volledig scherm
Op de Wilpsedijk tussen Wilp en Deventer is vanavond een ongeval gebeurd. Een motor raakte zwaar beschadigd, de berijder is naar het ziekenhuis gebracht. © Luciano de Graaf

Motorrijder vliegt uit de bocht op dijk tussen Wilp en Deventer

Bij een ongeval op de Wilpsedijk tussen Wilp en Deventer is vanavond een motorrijder gewond geraakt. De man wilde een auto inhalen, maar verloor de macht over het stuur, vloog uit de bocht en belandde onderaan de dijk. Meerdere ambulances kwamen ter plekke, de bestuurder is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

 1. Deventer dubt over tijden voor afsluiting veelbesproken Vogeleiland, kans op behoud vogels stijgt
  PREMIUM

  Deventer dubt over tijden voor afsluiting veelbespro­ken Vogelei­land, kans op behoud vogels stijgt

  Deventer is er nog niet uit vanaf welke uren het bekende en veelbesproken Vogeleiland tegenover het station in de avond- en nacht wordt afgesloten. Zeker is wel dat hekken in de strijd tegen vandalisme er - met lichte vertraging - er nog dit najaar staan. Ondertussen stijgt de kans dat de vogels niet verdwijnen en behouden blijven in de volières op het eiland. ,,We komen na jaren van gedoe eindelijk in rustiger vaarwater.”
 2. De Hip heeft beet: in mega-Morrespand op Snipperling komt tijdelijk pop-up-podium
  PREMIUM
  VIDEO

  De Hip heeft beet: in me­ga-Morrespand op Snipper­ling komt tijdelijk pop-up-podium

  Het is de eigenaar van café-podium De Hip alsnog gelukt tijdelijk een pand te huren, zodat tijdens de coronacrisis tóch concerten en andere optredens mogelijk zijn, met flink wat publiek. De locatie: het al jaren leegstaande Morrespand op Runshopping Centre de Snipperling, een kolos van Ikea-achtige omvang. ,,Iedereen dacht dat het onmogelijk was, maar dan ga ik er juist helemaal voor.”