Niek Bosman is trots op de muzikale oogst op de Waerdenborch in Holten. Tweede van links: bandcoach Anniek Mengerink.
Volledig scherm
PREMIUM
Niek Bosman is trots op de muzikale oogst op de Waerdenborch in Holten. Tweede van links: bandcoach Anniek Mengerink. © FOTO HISSINK

Muzikaal talent bruist in professionele studio’s in Holten

HOLTEN - De werving ‘Rocker is de schoolheld’ levert zes schoolbandjes en vier professionele muziekstudio’s op.

Scholengemeenschap De Waerdenborch rockt weer als vanouds en het Kulturhus Holten bruist van muziek. Een jaar geleden werd ‘De rocker is de schoolheld’ gelanceerd. Het initiatief moest de goede oude tijd van de schoolbandjes doen herleven. Het leverde niet zoals gehoopt twee, maar zelfs zes serieuze bands op.

  1. Angstige Anne (26) uit Diepenveen met rest bemanning MS Zaandam weer de oceaan opgestuurd
    PREMIUM
    video

    Angstige Anne (26) uit Diepenveen met rest bemanning MS Zaandam weer de oceaan opgestuurd

    Het drama waar Anne Weggeman uit Diepenveen in terecht is gekomen is nog niet ten einde. Met het afmeren van het schip de MS Zaandam had het 26-jarige bemanningslid hoop het coronaverdriet achter zich te kunnen laten en terug te keren naar Nederland. ,,Na acht uur moesten ze echter Fort Lauderdale weer verlaten en voor anker gaan in internationale wateren. De bemanning mocht niet van boord. En wat hierna? Niemand weet het”, zegt vader Arthur Weggeman, die zich enorm ergert aan alle onduidelijkheid die geschapen wordt door de overheden en exploitant Holland America Line.