De nieuwbouw van Müller European Truck & Trailer Care in Holten is na een testfase deze week officieel operationeel.
Volledig scherm
De nieuwbouw van Müller European Truck & Trailer Care in Holten is na een testfase deze week officieel operationeel. © Regien Klein Hegeman

Nieuwbouw Müller European Truck & Trailer Care in gebruik genomen

Müller European Truck & Trailer Care opereert vanaf maandag 30 maart officieel vanuit een nieuw gebouw op het bedrijventerrein Vletgaarsmaten in Holten. Afgelopen vrijdag is de testfase van het full-service station goed afgerond.

Alle werkzaamheden rondom trucks, trailers, koelwagens, banden en overige componenten worden nu op één locatie in Holten uitgevoerd. Afdelingen als cleaningservice voor vrachtwagens en schade en herstel voor trailers zaten eerst gevestigd aan de Keizersweg in Holten.

Om groter te groeien heeft het bedrijf een stuk grond aangekocht op Vletgaarsmaten dat aan de overkant van de N332, de weg van Lochem naar Raalte, ligt. Alle afdelingen zitten nu onder één dak. Müller European Truck & Trailer Care is de handelsnaam van Truck & Trailer Service Holten B.V. Het bedrijf is in 1993 opgericht. Naast Holten is er ook een werkplaats in Duiven.