Volledig scherm
PREMIUM
Deventer op Stelten © FOTO HISSINK

Nieuwe directeur evenementen in Deventer na onenigheid al weg

Het rommelt binnen de nieuwe organisatie voor evenementen en toerisme in Deventer. Erik-Jan Post, opvolger van scheidend Deventer VVV-directeur Hein te Riele vertrekt per direct. Post was pas sinds 1 september directeur-bestuurder van de nieuwe evenementenorganisatie dEVENTER.

Er is een verschil van inzicht over de te volgen koers, zegt Harry Webers, voorzitter van het bestuur van de VVV Deventer desgevraagd. Post wil niet reageren en verwijst naar Webers voor de woordvoering. Webers meldt dat ‘het direct stoppen van de samenwerking de beste oplossing is’.  Webers wil niet nader niet op de kwestie ingaan.

  1. Deventerse Johanneke het theater in dankzij Japan: ‘Voelde me niet meer thuis in mijn eigen leven’
    PREMIUM

    Deventerse Johanneke het theater in dankzij Japan: ‘Voelde me niet meer thuis in mijn eigen leven’

    Johanneke ter Stege uit Deventer is druk bezig met de repetities van haar allereerste voorstelling. ‘Muntjes duiken tussen haaien’, zo heet de voorstelling waarin taal, beeld en muziek versmelten. Japan is de rode draad door de voorstelling en staat ook metafoor voor een grotere reis, het uit jezelf breken. Het moet goed geoefend worden, omdat er veel factoren samenkomen. Ze vindt het heel spannend, maar weet ook zeker dat ze er van gaat genieten.