De rechter heeft uitspraak gedaan in een rechtszaak die omwonenden begonnen tegen de bomenkap op het terrein van de School voor Persoonlijk Onderwijs in Deventer.
Volledig scherm
PREMIUM
De rechter heeft uitspraak gedaan in een rechtszaak die omwonenden begonnen tegen de bomenkap op het terrein van de School voor Persoonlijk Onderwijs in Deventer. © Ronald Hissink

Omwonenden Deventer ‘schoolkerk’ vangen bot bij rechter over uitbreiding: ‘Teleurstellend’

De kap van zeven bomen bij de School voor Persoonlijk Onderwijs in Deventer mag doorgaan.  De kap is nodig voor de uitbreiding van de school. Omwonenden stapten eerder naar de rechter om de kap tegen te houden, maar dat verzoek is nu afgewezen in de rechtbank. ,,Het is een rare rechtszaak geweest.”

0 reacties

  1. Alleen met deze voorwaarden gaat Zutphen akkoord met veelbesproken snelheidsverlaging N348
    PREMIUM

    Alleen met deze voorwaar­den gaat Zutphen akkoord met veelbespro­ken snelheids­ver­la­ging N348

    Een snelheidsverlaging van 80 naar 60 km/uur tussen Gorssel en Eefde. Al jaren is dat een plan van de provincie Gelderland om de doorgaande weg tussen Deventer en Zutphen veiliger te maken. Een plan dat ook op weerstand stuit, want het zou de bereikbaarheid van Zutphen verslechteren. Om dat te voorkomen, stelt de gemeente Zutphen twee voorwaarden aan de veelbesproken snelheidsverlaging.
    Gorssel