Volledig scherm
De automobilist kwam met de schrik vrij bij het ongeluk op de A1. © News United/Rens Hulman

Ongeluk en kapotte vrachtwagen zorgen voor flinke vertraging op A1

Een botsing van twee vrachtwagens met een personenauto en een vrachtwagen met pech zorgen vanmorgen voor een kilometers lange file van stilstaand verkeer op de A1 rond Twello. Daardoor moeten weggebruikers rekening houden met een extra reistijd van zeker 30 minuten volgens Rijkswaterstaat.

Door het ongeluk werden aanvankelijk twee rijbanen afgesloten.  Daardoor ontstond een file tussen Lochem en Deventer.  Bij het passeren raakten twee vrachtwagens elkaar en botsten vervolgens op een auto, die dwars voor een van de  vrachtwagens tot stilstand kwam. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Een vrachtwagen met pech zorgde vervolgens verderop bij knooppunt Azelo ook voor verkeershinder.  Daar is de rechterrijstrook afgesloten en wordt het verkeer omgeleid. Verkeer richting Apeldoorn wordt geadviseerd  Almelo/Zwolle (A35/N35, A28, A50) te volgen en verkeer richting Arnhem wordt richting Enschede gestuurd (A35, N18/A18, A12).

Volledig scherm
De vrachtwagen met pech blokkeert een weghelft, waardoor er achter een flinke file is ontstaan. © News United/Rens Hulman
  1. Özcan Akyol moest in Deventer veel oefenen voor nieuw knip-programma: ‘Ik had het onderschat’
    PREMIUM

    Özcan Akyol moest in Deventer veel oefenen voor nieuw knip-programma: ‘Ik had het onderschat’

    BN’ers knippen, trimmen én ondertussen een goed gesprek voeren. Özcan Akyol begint over twee weken met zijn nieuwe programma bij BNNVara. In ‘De geknipte gast’ krijgt hij onder anderen Loretta Schrijver, Cornald Maas, Jan Slagter en Ronald de Boer in zijn stoel. De gasten komen langs bij Eus voorafgaand aan een belangrijk evenement. Hij praat dan met hen over hun werk en privéleven.