De vrachtwagen staat nog in de bocht waar het ongeluk gebeurde. Rechts is de weg naar Deventer, links is richting de McDonalds, hotel Postillion en richting Gorssel.
Volledig scherm
PREMIUM
De vrachtwagen staat nog in de bocht waar het ongeluk gebeurde. Rechts is de weg naar Deventer, links is richting de McDonalds, hotel Postillion en richting Gorssel. © Nieke Hoitink

Ongevalsplek in Deventer is berucht punt: ‘Ik dacht al dat het een keer mis zou gaan’

De Teugseweg in Deventer, waar donderdagochtend een scholier zwaargewond raakte na een botsing met een vrachtwagen, is een druk punt. Fiets- en vrachtverkeer kruisen elkaar af en aan. Het is druk en gevaarlijk, zeggen de vele vrachtwagenchauffeurs en fietsers die langs de plek van het ongeval moeten.

 1. Nieuwbouw­huis in Deventer wijk nu al prooi voor kamerver­huur­der, maar gemeente kan er weinig aan doen
  PREMIUM

  Nieuwbouw­huis in Deventer wijk nu al prooi voor kamerver­huur­der, maar gemeente kan er weinig aan doen

  Kleine huizen die door (te) veel arbeidsmigranten bewoond worden zorgen in de Deventer Rivierenwijk voor problemen. Afval op straat, drinkende mannen in de speeltuin, het is aan de orde van de dag. Nieuwbouw moet de Rivierenwijk nieuw elan geven. Daarom snappen de bewoners van nieuwbouwproject Snippen aan de Dijk weinig van de vergunning die de gemeente heeft afgegeven voor kamerverhuur in hun buurt. Daar wil de gemeente toch juist van af?
 2. De Koerkamp verdwijnt na ruim zestig jaar uit Lettele: ‘Met pijn in ons hart, maar het is ook mooi geweest’
  PREMIUM

  De Koerkamp verdwijnt na ruim zestig jaar uit Lettele: ‘Met pijn in ons hart, maar het is ook mooi geweest’

  Voor de laatste keer een kop koffie in restaurant De Koerkamp in Lettele, het zal wennen zijn voor uitbaters Freddie Kleine Koerkamp en Anita van Gurp. Ze trekken zondag de deur achter zich dicht en daarmee komt er een einde aan een familiebedrijf dat al meer dan zestig jaar in Lettele staat. ,,We maken werkweken van zestig of zeventig uur, maar het is mooi geweest, met pijn in ons hart.”