Arthur Oost, enkele maanden voor de opening van restaurant Marlin in 2018.
Volledig scherm
Arthur Oost, enkele maanden voor de opening van restaurant Marlin in 2018. © archief/Ronald Hissink

Ook restaurant Marlin in Deventer sluit deuren

Restaurant Marlin, aan de Brink in Deventer, sluit de deuren. Dat meldt eigenaar Arthur Oost op de Facebookpagina van het restaurant. Eerder vandaag werd al bekend dat Chez Antoinette, een bekend Deventer restaurant, failliet is. 

Oost meldt aan zijn gasten de zaak met pijn in het hart te sluiten. Hoewel de zaak pas relatief kort open is, is hij naar eigen zeggen toch genoodzaakt de deuren per direct te sluiten. Marlin opende in de tweede helft van 2018. Het zat in het pand waar daarvoor het bekende Restaurant Moskou was gevestigd, tot het failliet ging. De jonge ondernemer was toen al langere tijd bezig met de overname. 

Oost: ‘Ik kan oprecht zeggen dat ik met heel veel plezier, passie en inzet heb gewerkt om dit prachtige concept hier neer te zetten. Het was helaas niet genoeg. Ook ben trots op het team dat er nu staat en op de reacties die wij hebben ontvangen van jullie. En ik hoop oprecht dat we elkaar weer gaan tegenkomen.’

  1. Schapen van Deventer Schaapskudde onthoofd en geslacht in Wilp
    PREMIUM

    Schapen van Deventer Schaapskud­de onthoofd en geslacht in Wilp

    Voor de tweede keer in anderhalve week zijn loslopende schapen in de regio op illegale, professionele wijze in de nacht afgeslacht. Schaapherder Marianne Gaspersz trof vanochtend de ingewanden, de kop en vachten aan van een afgeslacht schaap en lammetje. Onlangs werden in Olst op vergelijkbare wijze twee rammen geslacht bij een kinderboerderij. Gaspersz: ,,Ik was helemaal van de kaart. De vraag is ook: wanneer doen ze het weer?”