De organisaties van zeventien grote Overijsselse evenementen, waaronder Dickens Festijn in Deventer, roepen de provincie in een manifest op het evenementenbeleid van de afgelopen twee jaar voort te zetten.
Volledig scherm
De organisaties van zeventien grote Overijsselse evenementen, waaronder Dickens Festijn in Deventer, roepen de provincie in een manifest op het evenementenbeleid van de afgelopen twee jaar voort te zetten. © FOTO HISSINK

Organisaties zeventien grote Overijsselse evenementen doen dringend beroep op politiek

De organisaties van zeventien grote evenementen in Overijssel hebben de handen ineengeslagen en doen een dringende oproep aan de provinciale politiek: laat het evenementenbeleid van de afgelopen twee jaar na de verkiezingen van woensdag niet los.

  1. Gigantische ‘wall of fame’ naast Adelaarshorst onthuld: ‘256 vierkante meter emotie’
    PREMIUM
    Met video

    Giganti­sche ‘wall of fame’ naast Adelaars­horst onthuld: ‘256 vierkante meter emotie’

    Het stadionplein bij De Adelaarshorst in Deventer heeft een enorme oppepper gekregen met de onthulling van de Wall of Fame. Maar liefst 45 clubiconen van voetbalclub Go Ahead Eagles sieren het voorheen saaie en volgens sommigen lelijke kantoorgebouw Larenstein naast het stadion. De fotogalerij is vanavond vlak voor de start van de competitiewedstrijd van Go Ahead Eagles tegen Feyenoord onthuld.