Volledig scherm
Aziatisch restaurant Ayami aan de Keizerstraat is overvallen. © News United

Overval op Aziatisch restaurant in Deventer binnenstad

Aziatisch restaurant Ayami aan de Keizerstraat in Deventer is donderdagavond overvallen. De politie is nog op zoek naar de overvaller, die wegrende. De man sloeg even voor half negen toe.

De ongeveer 2 meter lange blanke man droeg een donkerblauwe regenjas met capuchon en had tijdens de overval een bivakmuts over zijn hoofd. Hij had krullend haar en had een lichtgrijze tas bij zich.

Burgernet is ingezet om de dader te vinden. In de melding wordt verwezen naar de Binnensingel; mogelijk is de man daar gezien. Een medewerker van het restaurant laat telefonisch weten dat het goed met hem gaat en wil verder niets over de overval kwijt.

De politie waarschuwt mensen om zelf geen actie te ondernemen, maar 112 te bellen als de man wordt gezien.

Update: de Burgernet-zoektocht werd later in de avond beëindigd. De overvaller is nog niet opgespoord.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Woningbouwcorporaties willen huurhuizen verduurzamen in plaats van belasting betalen

    Woningbouw­cor­po­ra­ties willen huurhuizen verduurza­men in plaats van belasting betalen

    Woningbouwcorporaties uit de wijde regio hebben in Den Haag geprotesteerd tegen de Verhuurdersheffing. De belasting die het Rijk heft over sociale woningen steken de verhuurders liever in verduurzaming van hun huizen en het om laag brengen van woonlasten van hun huurders. Alleen al in de Stedendriehoek gaat het om 71 miljoen dat geinvesteerd zou kunnen worden in de komende twee jaar. Ook corporaties uit Salland en Zwolle zijn naar Den Haag afgereisd om de eigen plannen te presenteren.