Fort Bronsbergen in Zutphen. In het pand zat tot enkele jaren geleden een horecagelegenheid. In 2019 is het pand verkocht aan een vastgoedfonds, dat eind 2021 failliet ging. Het pand is nu opnieuw verkocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Fort Bronsbergen in Zutphen. In het pand zat tot enkele jaren geleden een horecagelegenheid. In 2019 is het pand verkocht aan een vastgoedfonds, dat eind 2021 failliet ging. Het pand is nu opnieuw verkocht. © Arjan Gotink

Panden in Zutphen en Terwolde van failliet vastgoedfonds verkocht: miljoenen verdampt

De bijna driehonderd mensen die hun spaargeld hebben belegd in het failliete vastgoedfonds Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds (EZG) uit Deventer hebben nog altijd geen euro teruggezien van hun belegging. Veel geld lijkt er ook niet meer te verdelen: van de 7,4 miljoen euro die EZG ophaalde bij investeerders, is na verkoop van panden in Zutphen en Terwolde nog slechts 1,2 miljoen over. De rest is verdampt.

0 reacties

 1. Handbaloverzicht: LHC wint verrassend eenvoudig van Zwolle, Nieuw Heeten met moeite langs hekkensluiter
  PREMIUM
  handbal

  Handbal­over­zicht: LHC wint verrassend eenvoudig van Zwolle, Nieuw Heeten met moeite langs hekkenslui­ter

  Terwijl Wijhe’92 de titel pakte in de tweede divisie en Broekland het kampioensfeest in de hoofdklasse moest uitstellen, gebeurde er nog veel meer in handballend Salland. De derby tussen LHC en Zwolle werd opvallend makkelijk gewonnen door de Lemelerveldsen. Nieuw Heeten versloeg met veel moeite hekkensluiter Combinatie’64, maar is nog steeds niet zeker van klassenbehoud.
  Lettele