Volledig scherm
PREMIUM
Het parkeerbeleid in de Deventer binnenstad blijft voer voor discussie. Mogelijk krijgen bewoners van toekomstige, nieuwe adressen geen recht meer op een parkeervergunning. © de Stentor

Parkeervergunning mogelijk niet meer voor elke bewoner Deventer binnenstad

Nieuwe bewoners van de binnenstad kunnen straks mogelijk geen straatparkeervergunning meer aanvragen, maar moeten zelf maar zien waar ze de auto parkeren. Bijvoorbeeld in een van de parkeergarages, die wel een stuk duurder zijn. Met dat idee speelt de gemeente Deventer.

Het gaat om bewoners van toekomstige, nog te ontwikkelen woningbouwplannen in de binnenstad. Nieuwe woonadressen dus, bijvoorbeeld kantoren die worden omgekat tot appartementen, een trend die al langer gaande is.

  1. Hoe opiniepeiler Maurice de Hond steeds weer in Deventer moordzaak duikt: ‘Louwes interesseert me niet’
    PREMIUM

    Hoe opiniepei­ler Maurice de Hond steeds weer in Deventer moordzaak duikt: ‘Louwes interes­seert me niet’

    Niemand is zo overtuigd van de onschuld van de veroordeelde Ernest Louwes in de Deventer moordzaak als Maurice de Hond (71). Veroordeeld voor smaad, maar hij gaat onverminderd door. Met ‘nieuw ontlastend bewijs’. Waarom zet de Amsterdamse opiniepeiler jaar in jaar uit zijn carrière op het spel om de Deventer moordzaak? ,,De geschiedenis heeft mij geleerd wat het is om te leven in een staat zonder rechtsorde. Louwes interesseert me niet.”