De politie geeft aan serieuze tips altijd op te pakken. ,,Liever een keer te vaak dan dat we te laat zijn.’’ Inzet: verdachte Minh Nghia Vuong.
Volledig scherm
De politie geeft aan serieuze tips altijd op te pakken. ,,Liever een keer te vaak dan dat we te laat zijn.’’ Inzet: verdachte Minh Nghia Vuong. © Rens Hulman, politie

Politie met kogelwerende vesten kamt scholen Deventer uit omdat schutter Zwijndrecht er zou rondlopen

Zit je op school, lopen er ineens allemaal politieagenten door de school met kogelwerende vesten. Dat gebeurde donderdag aan het begin van de middag bij Saxion en Aventus in Deventer. De politie had een tip binnengekregen dat mogelijk de schutter van de schietpartij afgelopen week in Zwijndrecht rondliep op een van de scholen.

0 reacties

  1. Een drone van de gemeente boven je hoofd als je ligt te zonnen in de tuin? Dat gebeurt niet, belooft Deventer
    PREMIUM

    Een drone van de gemeente boven je hoofd als je ligt te zonnen in de tuin? Dat gebeurt niet, belooft Deventer

    Een drone boven je tuin om te controleren of de schuur er wel legaal staat? Het besluit van de gemeente Deventer om drones in te zetten bij controles heeft flink wat stof doen opwaaien. Cybersecurity-expert Brenno de Winter vraagt zich af of de gemeente de vliegende camera’s moet willen inzetten, omdat het de ‘persoonlijke levenssfeer raakt’. De gemeente verzekert echter dat Deventenaren écht niet zomaar op beeld worden vastgelegd.
    Deventer