Volledig scherm
Een jongen is in Deventer aangereden, de bestuurder is doorgereden. © Venema Media

Politie zoekt bestuurder na aanrijding 14-jarige jongen in Deventer

De politie zoekt een bestuurder die afgelopen zaterdag een 14-jarige jongen heeft aangereden op de Laan van Borgele in Deventer. 

De jongen werd op de rotonde aangereden en kwam ten val. Hij heeft geen letsel, maar wel schade aan zijn fiets. 

Van achteren aangereden

De 14-jarige fietste over de rotonde om de Laan van Borgele op te gaan. Hij kwam uit de richting van de Boxbergerweg. Op de rotonde werd de jongen van achteren aangereden door een auto, waardoor hij viel.  De betrokken bestuurder reed na het ongeval door, zonder zich te melden of naar het slachtoffer te kijken. 

De politie is nu op zoek naar de bestuurder van het voertuig. Het gaat om een donkerblauwe auto, vermoedelijk een Volkswagen Golf. Wie de bestuurder kent kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.  

  1. Tuinfeest presenteert meer dan dertig dichters en muzikanten aan vooravond Deventer Boekenmarkt

    Tuinfeest presen­teert meer dan dertig dichters en muzikanten aan vooravond Deventer Boeken­markt

    Het Tuinfeest aan de vooravond van de Deventer Boekenmarkt staat garant voor een avond vol dichterlijke optredens. Het poëziefestival op de zaterdag heeft klinkende namen als Dimitri Verhulst, Ellen Deckwitz en Judith Herzberg vastgelegd. Maar ook mensen als Dean Bowen (stadsdichter van Rotterdam), Maxime Garcia Diaz (winnares NK Poetry Slam) en Jonathan Griffioen (winnaar J.C. Bloem-poëzieprijs)zijn aanwezig. Deventer stadsdichter Wibo Kosters presenteert op zijn afscheidsavond geen bundel, maar een lp.