Volledig scherm
Een jongen is in Deventer aangereden, de bestuurder is doorgereden. © Venema Media

Politie zoekt bestuurder na aanrijding 14-jarige jongen in Deventer

De politie zoekt een bestuurder die afgelopen zaterdag een 14-jarige jongen heeft aangereden op de Laan van Borgele in Deventer. 

De jongen werd op de rotonde aangereden en kwam ten val. Hij heeft geen letsel, maar wel schade aan zijn fiets. 

Van achteren aangereden

De 14-jarige fietste over de rotonde om de Laan van Borgele op te gaan. Hij kwam uit de richting van de Boxbergerweg. Op de rotonde werd de jongen van achteren aangereden door een auto, waardoor hij viel.  De betrokken bestuurder reed na het ongeval door, zonder zich te melden of naar het slachtoffer te kijken. 

De politie is nu op zoek naar de bestuurder van het voertuig. Het gaat om een donkerblauwe auto, vermoedelijk een Volkswagen Golf. Wie de bestuurder kent kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.  

 1. GA Eagles-fan Tristan (15) glipt klas uit om uit-kaart tegen RKC veilig te stellen
  PREMIUM
  video

  GA Eag­les-fan Tristan (15) glipt klas uit om uit-kaart tegen RKC veilig te stellen

  Tristan (15) glundert van oor tot oor. Natuurlijk was hij erbij woensdagavond, in de bijna-laatste minuut dat Go Ahead Eagles toch scoorde en won in Den Bosch. De playoffs in, dat is een droom waarvan Tristan hoopt dat hij pas wakker wordt als ‘Kowet’ twee keer gewonnen heeft. Er zitten nog twee wedstrijden tegen RKC Waalwijk tussen droom en werkelijkheid. De vlaggenzwaaier van Sfeerteam ADHD (Active DieHards Deventer) gaat er de komende nachten nog net niet wakker van liggen.
 2. Deventer hunkert naar de eredivisie: losse tickets GA Eagles voor play-offs binnen half uur uitverkocht
  poll & Video

  Deventer hunkert naar de eredivisie: losse tickets GA Eagles voor play-offs binnen half uur uitver­kocht

  Deventer hunkert naar de eredivisie. Binnen vijfentwintig minuten waren vanochtend de losse tickets voor finale van de play-offs tegen RKC uitverkocht. De grote toestroom van fans, zowel bij de fanstore als online, zorgde voor ronkende en vastlopende kaartverkoopsystemen. Seizoenkaarthouders kunnen hun kaarten nog tot morgen 12.00 reserveren. Daarna komen eventueel nog wat nieuwe losse tickets vrij.