Volledig scherm
PREMIUM
De voormalige Houtmarktschool in Deventer. © Ronald Hissink

Provincie wil alsnog subsidie voor mislukte verbouwing Houtmarktschool terug

De provincie Overijssel probeert alsnog geld terug te krijgen dat is overgemaakt als subsidie voor de verbouwing van de voormalige Houtmarktschool in Deventer. De provincie heeft zich onlangs gemeld bij de curator die zich buigt over het faillissement van de ontwikkelaar achter de mislukte verbouwing.

Dat bevestigt provinciewoordvoerder Joram van Donk na vragen van deze krant. De provincie heeft onlangs nog laten weten zich ‘te beraden op de situatie’, toen de provincie werd geconfronteerd met het faillissement van de ontwikkelaar. ,,We zijn nu in afwachting van de reactie van de curator”, zegt Van Donk.

  1. Tientallen gekkies strijden om het World Open Amateur Ping Pong Championship bij Burnside in Deventer
    PREMIUM

    Tientallen gekkies strijden om het World Open Amateur Ping Pong Champions­hip bij Burnside in Deventer

    Een tot pingpongarena omgebouwde skatebaan. Vanavond strijden zeventig tafeltennissers om het World Open Amateur Ping Pong Championship in het pand van Burnside in Deventer. ,,Tafels. Biertje erbij. En dan de finale als in zo’n arena. Iedereen er schreeuwend omheen.’’ Op voorhand al een doorslaand succes. Tafeltennisvereniging Swift heeft acuut de inschrijving gestopt, omdat er te veel mensen mee wilden doen.