Racen met modelauto’s in Deventer en zondag het NK: het is niet nèt echt, het ís echt

MET VIDEOZe rijden op echt asfalt met ook echte curbstones. En ook hier mogen ze niet onbeperkt banden wisselen. Alleen is alles net iets kleiner. Het is net echt racen. Herstel. Het ís echt racen. Bij RC Hotwheels in Deventer racen ze met modelauto’s. En komend weekend is er op het circuit van de club een NK-wedstrijd. 

0 reacties

 1. Veteraan en raadslid Bert (61) uit Deventer helpt tweede thuisland Libanon opkrabbelen na verwoestende explosie
  PREMIUM

  Veteraan en raadslid Bert (61) uit Deventer helpt tweede thuisland Libanon opkrabbe­len na verwoesten­de explosie

  Libanon laat Bert Kleine Schaars (61) niet meer los. In de jaren 80 diende het Deventer raadslid er als militair. Na een verwoestende explosie in hoofdstad Beiroet zette hij een voortdurende hulpstroom op. Maar twee jaar later ligt zijn tweede thuisland nog altijd op apegapen. ,,Als we de volwassenen niet kunnen veranderen, moet het vanuit de kinderen komen.’’
 2. De Koerkamp verdwijnt na ruim zestig jaar uit Lettele: ‘Met pijn in ons hart, maar het is ook mooi geweest’
  PREMIUM

  De Koerkamp verdwijnt na ruim zestig jaar uit Lettele: ‘Met pijn in ons hart, maar het is ook mooi geweest’

  Voor de laatste keer een kop koffie in restaurant De Koerkamp in Lettele, het zal wennen zijn voor uitbaters Freddie Kleine Koerkamp en Anita van Gurp. Ze trekken zondag de deur achter zich dicht en daarmee komt er een einde aan een familiebedrijf dat al meer dan zestig jaar in Lettele staat. ,,We maken werkweken van zestig of zeventig uur, maar het is mooi geweest, met pijn in ons hart.”