Met een hoogwerker is de vrouw van het schuurdak gehaald.
Volledig scherm
Met een hoogwerker is de vrouw van het schuurdak gehaald. © .

Ruzie leidt tot val of sprong van flat in wijk Zandweerd Deventer: vrouw gewond

Een vrouw is vanmiddag gewond geraakt nadat ze in de Deventer wijk Zandweerd van een flat is gevallen of gesprongen. De vrouw zou volgens buren door een man mishandeld zijn.

Buurtbewoners in de Ferdinand Bolstraat en de Johannes van Vlotenlaan hoorden vanmiddag eerst veel geschreeuw en daarna de vrouw op een schuurdak achter een flat aan de Johannes van Vlotenlaan liggen. 

Gevallen of geduwd

De brandweer werd opgeroepen om de gewonde vrouw met een hoogwerker van het dak te halen. De vrouw is vermoedelijk van de tweede verdieping gevallen of geduwd. Volgens een getuige zou ze zelfs gesprongen zijn om aan haar belager te ontkomen.

De politie heeft volgens verschillende getuigen een man opgepakt die zich na het incident op straat erg agressief gedroeg, ook tegen de politie. 

Hoe de vrouw er aan toe, is nog niet duidelijk. Ze was wel bij kennis toen ze in de ambulance werd gedragen. De politie onderzoekt of de vrouw is gevallen of gesprongen, bevestigt een woordvoerder. 

 1. Buiten-skatebaan Deventer komt er eindelijk, pas een jaar of vijf na de vraag: ‘maar de liefhebbers zijn er nog!’
  PREMIUM

  Bui­ten-skatebaan Deventer komt er eindelijk, pas een jaar of vijf na de vraag: ‘maar de liefheb­bers zijn er nog!’

  Zo’n vijf jaar nadat een groep skateboarders erom vroeg, krijgt Deventer zijn eigen skatebaan in de open lucht. Die moet er over twee jaar liggen, bij het ziekenhuis. De gemeente had wel ‘wat pepers in de reet’ mogen hebben, zeggen de liefhebbers. Maar de bedenkers van toen zijn er over twee jaar nog steeds, denkt de Deventer skatescene. ,,Er zijn skaters van 50 jaar, we zijn een blijvertje geworden.”
 2. Gemeente Voorst wil meer toeristen uit Nederland lokken: ‘Rondje Posbank is leuk, Bussloo een prima alternatief’
  PREMIUM

  Gemeente Voorst wil meer toeristen uit Nederland lokken: ‘Rondje Posbank is leuk, Bussloo een prima alterna­tief’

  De weidse uiterwaarden, rood-witte koeien, gezellige dorpjes en een rivier die door het landschap slingert. Je kan naar vliegveld Teuge of naar de sauna in Bussloo. De gemeente Voorst heeft volgens eigen zeggen alles in zich om meer toeristen te trekken en daar zet wethouder Harjo Pinkster vol op in nu buitenlandse vakantiereizen in de coronatijd worden uitgesteld.