Nu al werkt de schouwburg meer samen met onderwijs. Al is de reden wat anders: scholieren van het Stormink kunnen anderhalve meter afstand houden tijdens hun schoolexamen.
Volledig scherm
PREMIUM
Nu al werkt de schouwburg meer samen met onderwijs. Al is de reden wat anders: scholieren van het Stormink kunnen anderhalve meter afstand houden tijdens hun schoolexamen. © FOTO HISSINK

Schouwburg in Deventer moet centrum van stadscampus worden: ‘Het gebouw aanpakken biedt kansen’

Kennis en cultuur moeten samengaan op de plek waar nu Deventer Schouwburg, Filmtheater en Kunstcircuit naast elkaar staan. Dat is het plan van de gemeente Deventer. Het gebouw waarin de organisaties gehuisvest zijn, is verdeeld in vier onderdelen. Die moeten worden samengebracht om de beoogde stadscampus rond het station meer kans van slagen te geven.

0 reacties

 1. Vetkamppraat! Eerste podcast over Go Ahead Eagles: ‘Bijzonder dat zoiets er nog niet was’
  PREMIUM

  Vetkamp­praat! Eerste podcast over Go Ahead Eagles: ‘Bijzonder dat zoiets er nog niet was’

  De timing is perfect: net nu de spannendste weken van de competitie in de eerste divisie zich aandienen, komen twee journalisten en een videomaker uit Deventer met een podcast over Go Ahead Eagles. Gisteren verscheen de eerste aflevering online, met hoofdrollen voor een supporter van het volk, oud-speler Martin Koopman met een bloedmooie vrouw, burgemeester Ron König en voormalig vedette Istvan Bakx. ,,Zoiets was er nog niet, dat verbaasde me al”, zegt mede-maker Roy Heethaar.
 1. Rutte: 'Versoepelen, maar wel met pauzeknop'
  Play

  Rutte: 'Versoepe­len, maar wel met pauzeknop'

 2. Frontale botsing in Holten, bestuurster raakt gewond
  Play

  Frontale botsing in Holten, bestuur­ster raakt gewond