Bij recreatiecentrum De Scherpenhof heeft zondag een ernstig ongeluk plaatsgevonden. De bestuurder van een scooter kwam hard ten val nadat hij te hard over een verkeersdrempel reed.
Volledig scherm
Bij recreatiecentrum De Scherpenhof heeft zondag een ernstig ongeluk plaatsgevonden. De bestuurder van een scooter kwam hard ten val nadat hij te hard over een verkeersdrempel reed. © Rens Hulman

Scooteraar raakt verkeersdrempel en vliegt over de kop in Terwolde: traumahelikopter opgeroepen

Een scooteraar is zondagavond laat hard ten val gekomen op het terrein van recreatiecentrum De Scherpenhof in Terwolde, een klein dorp in de gemeente Voorst. Hij sloeg over de kop met zijn scooter nadat hij te hard over een verkeersdrempel reed. De man is met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

  1. Justitie wil geld zien van vermeende leiders drugslab-bende uit Deventer en Zwolle
    PREMIUM

    Justitie wil geld zien van vermeende leiders drugslab-ben­de uit Deventer en Zwolle

    De drie vermeende leiders van een drugslab-bende die opereerde in Oost- en Noord- Nederland moeten hun criminele winsten terugbetalen, als het aan justitie ligt. Het gaat om Tonie M. (34) uit Deventer, Danny H. (33) uit Zwolle en Frank S. (32) uit Rheden. Zij zouden de kopstukken zijn van een groep van dertien mannen die zich bezighielden met de productie van amfetamine of de voorbereiding daarvan in Deventer, Didam, Borculo, Ede en het Groningse Wildervank.