Sharona breekt enkel op spekgladde brug in Deventer, buurt is ongelukken spuugzat: ‘Er moet nú wat gebeuren’

videoZe is volgens omwonenden al de zoveelste die onderuit is gegaan op een spiegelglad fietsbruggetje in Deventer wijk de Vijfhoek. Sharon Tiggelhoven (23) kwam dinsdag zó zwaar ten val, dat het maar de vraag is of alle breuken uiteindelijk helemaal helen. Haar moeder Judith is woest: ,,Iedereen hier in de buurt weet dat die rotbrug gevaarlijk is. Waarom doet de gemeente niets?”

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. In de nieuwe kantine is het nog geen feest bij FC RDC, maar binnen de lijnen wel
  PREMIUM
  vierde klasse

  In de nieuwe kantine is het nog geen feest bij FC RDC, maar binnen de lijnen wel

  FC RDC heeft nog een ouderwets papieren clubblad. Hoewel, ouderwets? Qua vormgeving en inhoud denk je bij het doorbladeren van het RDC Magazine eerder aan een profclub dan aan een club uit de zaterdag vierde klasse. Groots aangekondigd in de jongste editie: het openen van de nieuwe kantine. Ze hadden zaterdag een groot feest voorzien op sportpark Borgele, en dat had ook gepast bij dit inderdaad schitterend geworden clubhuis. Helaas: corona gooide roet in het eten. Geen feest.