Peter uit Deventer (vanwege zijn werk onherkenbaar) ziet geen voordelen aan het eventuele opstappen van het kabinet. ,,Het is een symbolische daad."
Volledig scherm
PREMIUM
Peter uit Deventer (vanwege zijn werk onherkenbaar) ziet geen voordelen aan het eventuele opstappen van het kabinet. ,,Het is een symbolische daad." © Liselotte Kolthof

Slachtoffer Peter uit Deventer van toeslagenaffaire: ‘Aftreden kabinet verandert helemaal niks’

pollVoor Peter (36) uit Deventer is 15 januari 2021 een heel gewone dag waarop hij zojuist zijn kinderen naar school heeft gebracht en aan het werk gaat om zijn torenhoge schuld door de toeslagenaffaire af te lossen. ,,Of het kabinet nou aftreedt of niet, dat verandert helemaal niks. Het is een symbolische daad die niks betekent.”

 1. Baudet in Deventer over gevoelige Ausweis-uitspraak: ‘Stop met het spel dat iedereen zich gekwetst voelt’
  PREMIUM
  video

  Baudet in Deventer over gevoelige Aus­weis-uitspraak: ‘Stop met het spel dat iedereen zich gekwetst voelt’

  Thierry Baudet deed vandaag met zijn campagne Deventer aan. Op Urk raakte hij twee dagen geleden in opspraak door alle coronaregels te negeren, gisteren in Harderwijk hield hij zich in. Hij zei daar dat hij mensen een ‘Ausweis’ zou geven voor de avondklok. Opnieuw refereerde hij aan de Tweede Wereldoorlog. Hij sluit daarmee aan bij een grotere trend om ellende in het kader van de jodenvervolging en de oorlog te plaatsen.
 1. SP wil het eigen risico afschaffen: 'Het is heel scheef'
  Play

  SP wil het eigen risico afschaffen: 'Het is heel scheef'

 2. Sekswerkers: 'Behandel ons als de andere contactberoepen'
  Play

  Sekswer­kers: 'Behandel ons als de andere contactbe­roe­pen'