Een sleepwagen en de daarop geparkeerde auto stonden stonden woensdagmiddag en brand en zorgden al snel voor zes kilometer file op de A1 tussen Deventer en Bathmen.
Volledig scherm
Een sleepwagen en de daarop geparkeerde auto stonden stonden woensdagmiddag en brand en zorgden al snel voor zes kilometer file op de A1 tussen Deventer en Bathmen. © Rens Hulman

Sleepwagen en auto in brand op snelweg: 45 minuten vertraging bij Deventer

Verkeer op de A1 moet woensdagmiddag tussen Deventer en Bathmen rekening houden met minimaal een half  uur vertraging. Op de snelweg stond rond 16 uur zo'n 16 kilometer aan file. De reden? Een sleepwagen én de daarop geparkeerde vlogen in brand.

 1. Roel Weijenberg uit Twello beleeft dankzij Neowise het weekend van zijn leven met ook een ‘komeet-party’
  PREMIUM

  Roel Weijenberg uit Twello beleeft dankzij Neowise het weekend van zijn leven met ook een ‘ko­meet-par­ty’

  Het enthousiasme danst door zijn stem als Roel Weijenberg spreekt over de nachten die hij doorbracht met komeet Neowise. De hobby-sterrenkundige uit Twello slaapt maar weinig omdat hij de ‘once in a lifetime’- kans heeft om deze weken dit bijzondere verschijnsel mee te maken. In de nacht van vrijdag op zaterdag deed hij dat met zijn 11-jarige zoon: ‘Dat was een echt vader-zoonmoment!’
 2. Politieagent Henk de Man is de negatieve beeldvorming beu: ‘Wij zijn juist heel empathisch’
  PREMIUM

  Politie­agent Henk de Man is de negatieve beeldvor­ming beu: ‘Wij zijn juist heel empathisch’

  Zijn bericht op Facebook bracht een storm aan reacties teweeg. Politieman Henk de Man (61) - een bekende kop in Deventer en Salland - postte op zondag 28 juni een lang en persoonlijk relaas. Daarin windt hij zich op over de negatieve beeldvorming over de politie en zegt hij juist ongelooflijk trots te zijn op zijn werk. De Mans bericht leverde al ruim 10.000 - bijna louter positieve - reacties op. De geboren Zutphenaar wil zijn hartenkreet graag toelichten in een persoonlijk verhaal.