De bosbrand aan de Waterdijk in Schalkhaar leverde weliswaar geen grote vlammen op, maar de beheerder maakt zich wel zorgen over de toegankelijkheid van het gebied.
Volledig scherm
PREMIUM
De bosbrand aan de Waterdijk in Schalkhaar leverde weliswaar geen grote vlammen op, maar de beheerder maakt zich wel zorgen over de toegankelijkheid van het gebied. © News United

Smeulende brand in bos Schalkhaar begonnen in rustgebied: ‘Steeds meer mensen houden zich niet aan de regels’

Het vuur is gedoofd, maar er zijn grote zorgen na de bosbrand in Schalkhaar afgelopen maandag. Weliswaar valt de schade voor de natuur mee. Toch is rentmeesteer Kees Jan Meijer niet helemaal gerust op de situatie. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar de ‘beheerder’ van het stuk bos vermoedt dat wandelaars die verboden gebied betreden een rol spelen. ,,Een probleem dat in het hele buitengebied speelt.”

0 reacties

  1. Meisje van regendouche in Deventer niet gevonden, bedrijf wijst golf aan media-aandacht af
    PREMIUM
    met video

    Meisje van regendou­che in Deventer niet gevonden, bedrijf wijst golf aan me­dia-aan­dacht af

    De bedrijfseigenaar die donderdag een oproep op Facebook plaatste om het meisje te vinden dat door een van zijn medewerkers in Deventer op een regendouche was getrakteerd, is vandaag overstelpt door de media. Danny Stelder wees alle interview-verzoeken af. ,,Het begon erop te lijken dat wij er via een marketingstunt een slaatje uit probeerden te slaan, maar dat is absoluut mijn doel niet geweest.”