Mannes Naeff is sportarts. In de normale door de weekse dagen voor iedereen die zijn advies nodig heeft in het Deventer Ziekenhuis. Maar af en toe is hij even weg. Zoals vorige week naar de Tirreno Adriatico. Alwaar hij de arts is voor alle kwetsuren. Om bijvoorbeeld na een valpartij het Italiaanse Sunweb-sprinttalent Alberto Dainese te behandelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mannes Naeff is sportarts. In de normale door de weekse dagen voor iedereen die zijn advies nodig heeft in het Deventer Ziekenhuis. Maar af en toe is hij even weg. Zoals vorige week naar de Tirreno Adriatico. Alwaar hij de arts is voor alle kwetsuren. Om bijvoorbeeld na een valpartij het Italiaanse Sunweb-sprinttalent Alberto Dainese te behandelen. © Deventer Ziekenhuis

Sportarts Mannes is er voor iedereen die wil bewegen, al is hij af en toe op pad met de wielrenners van Sunweb

videoEen advies van de sportarts die ook meegaat met de baanwielrenners de wereld over? Voor de renners van Sunweb in de volgauto zit? En Go Ahead Eagles van advies dient als die nare voetbalblessure echt niet stopt? Kan gewoon hoor. Het Deventer Ziekenhuis start met een uitgebreide sportspecialisatie. En Mannes Naeff is de arts erachter. 

 1. Schuiven met tijdelijke extra woningen op azc-terrein niet genoeg voor Schalkhaar: ‘Waarom móet het hier?’
  PREMIUM

  Schuiven met tijdelijke extra woningen op azc-ter­rein niet genoeg voor Schalkhaar: ‘Waarom móet het hier?’

  Er komen 150 tijdelijke woonplekken voor statushouders op het terrein van het asielzoekerscentrum (azc) in Schalkhaar. Na commentaar van omwonenden heeft de gemeente Deventer de plannen enigszins aangepast. De woonunits komen niet vlak naast de aangrenzende woonwijk, maar direct aan de Spanjaardsdijk. Vervallen daarmee de bezwaren van de buurt? ,,Nee, wij vinden het azc-terrein überhaupt niet geschikt voor 150 extra woonplekken.’’
 2. Politica Caroline van der Plas versus dé ‘cijfertjesman’: ‘Heel Nederland is ontevreden’
  PREMIUM

  Politica Caroline van der Plas versus dé ‘cijfer­tjes­man’: ‘Heel Nederland is ontevreden’

  In de serie ‘Op Neutraal Terrein’ kruisen streekgenoten de degens. Ze koesteren raakvlakken én tegenstellingen. Vandaag Caroline van der Plas uit Deventer, de fractievoorzitter van de BoerBurgerBeweging (BBB) in de Tweede Kamer, en Cor Pierik uit Genemuiden, al 32 jaar de man van de harde cijfers uit de landbouw. Hij werkt voor het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).