Mannes Naeff is sportarts. In de normale door de weekse dagen voor iedereen die zijn advies nodig heeft in het Deventer Ziekenhuis. Maar af en toe is hij even weg. Zoals vorige week naar de Tirreno Adriatico. Alwaar hij de arts is voor alle kwetsuren. Om bijvoorbeeld na een valpartij het Italiaanse Sunweb-sprinttalent Alberto Dainese te behandelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mannes Naeff is sportarts. In de normale door de weekse dagen voor iedereen die zijn advies nodig heeft in het Deventer Ziekenhuis. Maar af en toe is hij even weg. Zoals vorige week naar de Tirreno Adriatico. Alwaar hij de arts is voor alle kwetsuren. Om bijvoorbeeld na een valpartij het Italiaanse Sunweb-sprinttalent Alberto Dainese te behandelen. © Deventer Ziekenhuis

Sportarts Mannes is er voor iedereen die wil bewegen, al is hij af en toe op pad met de wielrenners van Sunweb

videoEen advies van de sportarts die ook meegaat met de baanwielrenners de wereld over? Voor de renners van Sunweb in de volgauto zit? En Go Ahead Eagles van advies dient als die nare voetbalblessure echt niet stopt? Kan gewoon hoor. Het Deventer Ziekenhuis start met een uitgebreide sportspecialisatie. En Mannes Naeff is de arts erachter. 

  1. Frenky (79) bestiert al een halve eeuw een seksshop in Deventer: ‘Vooral de dames willen even voelen’
    PREMIUM
    video

    Frenky (79) bestiert al een halve eeuw een seksshop in Deventer: ‘Vooral de dames willen even voelen’

    De Deventer Bookshop viert zijn gouden jubileum. Het is alweer vijftig jaar geleden dat Frank Vissers, nu 79 jaar, op de Nieuwe Markt een sekswinkel begon. Naar eigen zeggen maakt hem dat ‘vermoedelijk de langst zittende seksshophouder van Nederland’. In al die jaren heeft hij veel meegemaakt. We blikken terug op een halve eeuw aan seksspeeltjes, trends en de kijk op seks.