Februari 2020, toen corona nog ver weg leek: Deventer Stadstroubadour Maarten van Veen bezingt de vrijwilligers van het Huis van de wijk, in de Rivierenwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Februari 2020, toen corona nog ver weg leek: Deventer Stadstroubadour Maarten van Veen bezingt de vrijwilligers van het Huis van de wijk, in de Rivierenwijk. © FOTO HISSINK

Stadstroubadour krijgt blessuretijd om Deventer te bezingen: ‘Corona maakt het lastig’

Hij werd begin 2020 geïnstalleerd als eerste Deventer Stadstroubadour: Maarten van Veen. Met optredens op straat, bij evenementen, in buurthuizen of in verzorgingstehuizen zou Van Veen stad en buitengebied in woord en muziek kleur geven. Corona speelt de (taal)muzikant parten. ,,Daar sta je dan met een handjevol mensen, zo komt het niet goed van de grond.”

 1. Was deze kroegbaas het geheim achter promotie van Go Ahead? ‘Mijn mobiele telefoon ontplofte’
  PREMIUM

  Was deze kroegbaas het geheim achter promotie van Go Ahead? ‘Mijn mobiele telefoon ontplofte’

  Voor honderd euro drankjes in café De Spaan in Zutphen. Uitbater en Eagles-fan Willem Jansen beloofde het Orhan Dzepar als hij met zijn ploeg Helmond Sport niet zou verliezen van De Graafschap. Van jongs af aan kwam de oud-speler van Go Ahead Eagles al in het café van de Zutphenaar. Na afloop van de stunt onthulde de voetballer het geheim van Jansen voor de camera’s van ESPN. Het leverde de uitbater en zijn café vandaag aandacht op door heel het land.
 1. De tops en flops voor de eerste halve finale Songfestival
  Play

  De tops en flops voor de eerste halve finale Songfesti­val

 2. Hoekstra: CDA kan in oppositie, maar ook in kabinet
  Play

  Hoekstra: CDA kan in oppositie, maar ook in kabinet