Volledig scherm
Foto archief. Dirk van den Broek aan het Broederenplein in Deventer gaat ingrijpend verbouwen, en sluit daarom van woensdag 28 augustus 13.00 tot dinsdag 17 september. © De Stentor

Supermarkt Dirk aan Broederenplein vanaf volgende week bijna drie weken dicht voor verbouwing

Supermarkt Dirk van den Broek aan het Broederenplein in Deventer gaat ingrijpend verbouwen. De winkel is daarom gesloten vanaf woensdag 28 augustus 13.00 uur. Dinsdag 17 september is de grootgrutter weer open.

De supermarkt krijgt onder meer een slijterij en een betaalpalen voor zelfscanners. De winkel en het magazijn worden volgens woordvoerder Esther Kingma ‘slimmer’ ingericht. 

Ook krijgt de winkel een andere uitstraling, die volgens haar onder meer terug te zien is in andere stellingen en sfeermateriaal. De supermarkt sluit woensdag 28 augustus om 13.00 en heropent dinsdag 17 september om 09.00 uur. 

  1. Wat moet een crimineel met een geroofd miljoenenschilderij? ‘Handig tijdens onderhandelingen met justitie’
    PREMIUM

    Wat moet een crimineel met een geroofd miljoenen­schil­de­rij? ‘Handig tijdens onderhande­lin­gen met justitie’

    Een miljoenenschilderij van Lucian Freud, verloren gewaand na de Kunsthalroof in Rotterdam, hangt misschien wel aan de muur van een topcrimineel. Kunstverzamelaars zitten niet te wachten op gestolen kunst. Wat moet de onderwereld dan wél met beroemde topstukken? Ex-crimineel ‘Okkie’ Durham (bekend van het stelen van twee Van Gogh’s): ,,Handig tijdens onderhandelingen met justitie. Of als onderpand voor een mooie drugstransactie.”