Volledig scherm
Het team dat zaterdag als derde eindigde op het NK in Gendringen. © Foto Pitch &putt Bussloo

Team Bussloo gedeeld derde op NK pitch&putt

Het team Bussloo is zaterdag op een gedeelde derde plek geëindigd tijdens het NK voor clubteams. De wedstrijd werd gespeeld op de baan van golfclub ’t Lohr in Gendringen.  Vrijwel alle Nederlandse topteams kwamen richting de Gelderse locatie om zich met elkaar te meten. 

Beste prestatie

Na een stabiele eerste ronde kwam het team van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo in de gouden poule terecht en mochten zij gaan strijden voor de posities 1 t/m 4. Na 4 rondes bleek een gedeelde derde plek echter het maximaal haalbare. Het behalen van deze positie is de beste prestatie van team Bussloo ooit op een NK voor clubteams. 

Spelers

Team Bussloo bestaat dit jaar uit Remco Wilderink, Steven Hissink, Ben Letteboer, Berrie Berends, Joost Willemsen, Rob Mittendorff en teamcaptain Joop Wilderink. 

  1. Activiste Caroline van der Plas uit Deventer betreurt misdragingen Groninger boeren

    Activiste Caroline van der Plas uit Deventer betreurt misdragin­gen Groninger boeren

    ,,Ik snap werkelijk niet wat de boeren, die zich in Groningen misdroegen, heeft bezield. Emoties snapt iedereen, maar wat jullie deden, kan gewoon niet. Jullie wangedrag straalt af op de hele sector. Domme actie.’’ Met die niet mis te verstane woorden reageert Caroline van der Plas via Twitter op actievoerende boeren die vanmiddag in Groningen de deur van het provinciehuis ramden, met eieren gooiden en afzettingen omver reden.