Bij restaurant The Lemon Tree in Deventer worden met zorg honderden bakjes gevuld voor hun maaltijdbox Grand 25, 25 gerechtjes voor 25 euro (per persoon). Linksachter Kevin Schlaman linksvoor Nino Boot en eigenaar Valentijn Bergers rechts.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij restaurant The Lemon Tree in Deventer worden met zorg honderden bakjes gevuld voor hun maaltijdbox Grand 25, 25 gerechtjes voor 25 euro (per persoon). Linksachter Kevin Schlaman linksvoor Nino Boot en eigenaar Valentijn Bergers rechts. © FOTO HISSINK

The Lemon Tree in Deventer maakt van thuis eten een groots culinair festijn

Over de TongWe hadden veel liever in het restaurant gegeten. Maar nu The Lemon Tree in Deventer de ene na de andere maaltijdbox bedenkt én in heel Nederland bezorgt, gingen we voor The Grand 25: 25 gerechtjes voor 25 euro.

 1. Buurt in Deventer vreest komst verslaafden en daklozen: ‘Waarom vertelt de gemeente niks?’
  PREMIUM

  Buurt in Deventer vreest komst verslaaf­den en daklozen: ‘Waarom vertelt de gemeente niks?’

  Bewoners van de Snipperling vroegen zich al meteen af wat er met het kantoorpand van Centric zou gaan gebeuren, toen de gemeente Deventer een vergunning voor ‘wonen en zorg’ voor het gebouw verleende. De gemeente kon het ze niet vertellen, was volgens Dries van Marle steeds het antwoord. Nu blijkt dat er 24 appartementen voor cliënten van Iriszorg komen, staan omwonenden op de achterste benen.
 2. Rit vanuit Deventer was voor niets voor V.: ‘Ik ben niet meer zoals vroeger, ik heb geen agenten beledigd’
  PREMIUM

  Rit vanuit Deventer was voor niets voor V.: ‘Ik ben niet meer zoals vroeger, ik heb geen agenten beledigd’

  Eigenlijk heeft Christian V. geen tijd om helemaal vanuit Deventer naar Breda te reizen om zich te verantwoorden voor de politierechter. Hij had zich er allang met 750 euro boete vanaf kunnen maken en dan was hij overal vanaf geweest. En toch staat hij nu in de rechtszaal in Breda. ,,Het gaat me niet om het geld. Ik wil laten zien dat ik niet meer ben zoals vroeger, zo is het niet gegaan”, wil hij over de beschuldiging van het beledigen van agenten in Tilburg kwijt.
 1. Hubert Bruls: Versoepelen kan ook in kleine stapjes
  Play

  Hubert Bruls: Versoepe­len kan ook in kleine stapjes

 2. Waarom zou je het coronavaccin nemen als je gezond bent?
  Play

  Waarom zou je het coronavac­cin nemen als je gezond bent?