Bij de arrestatie van W., die dinsdag in de rechtbank moest verschijnen, loste de politie waarschuwingsschoten in de Deventer woonwijk Keizerslanden.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de arrestatie van W., die dinsdag in de rechtbank moest verschijnen, loste de politie waarschuwingsschoten in de Deventer woonwijk Keizerslanden. © Rens Hulman

Trekker overgehaald of was er helemaal geen pistool? Raadsels rond incident in Deventer Oranjebuurt

Wat is er precies gebeurd in de vroege ochtend van 20 april dit jaar in de Deventer Oranjebuurt. Dat is de grote vraag in de rechtszaak tegen de 37-jarige R.W., die destijds in een flat aan de Prins Bernhardstraat verbleef. Het Openbaar Ministerie gaat ervan uit dat hij op de parkeerplaats een wapen tegen het hoofd van zijn ex-partner heeft gezet en meerdere malen de trekker heeft overgehaald. Het pistool weigerde dienst.

0 reacties

  1. Bouw miljoenenschool voor dik 1000 leerlingen gaat Deventer meer geld kosten
    PREMIUM

    Bouw miljoenen­school voor dik 1000 leerlingen gaat Deventer meer geld kosten

    De langverwachte bouw van een nieuwe middelbare school en sporthal in Deventer-noord gaat hoogstwaarschijnlijk meer kosten dan de bijna 30 miljoen die nu geraamd is. Een bedrag dat de gemeente Deventer en scholenkoepel Carmel College al enige tijd hebben vrijgespeeld. Oorzaak van de tegenvaller zijn de gestegen kosten in de bouwwereld. Bezwaren vanuit de buurt houden de nieuwbouw vooralsnog niet tegen.