Volledig scherm
De organisatie van Undercoversessies op de Brink hoopt weer eind juni op een vol stadsplein. © Brink Event Deventer

Tributebands Amy Winehouse en Bruce Springsteen op Deventer Brink

De muziek van Amy Winehouse en 'The Boss’ (Bruce Springsteen) staat op zaterdag 29 juni centraal tijdens een nieuwe Undercoversessie op de Brink. Twee tributebands staan deze avond op een groot podium voor De Waag.

Zangeres Renske de Boer, van de band Mr Wallace, vertolkt die avond vanaf 20.00 uur de legendarische Britse zangeres Amy Winehouse die in 2011 op 27-jarige leeftijd overleed. Zij weet zich omringd door zeven muzikanten onder wie drie blazers.

Een Bruce Springsteen-Undercoversessie op de Brink was een stille wens van mede-organisator Fonz Scheepstra van De Hip. Deze wens komt op de laatste zaterdag van juni uit. Tim Akkerman, oud-zanger van Di-Rect, en zijn E-Street band spelen vanaf 22.15 uur talrijke Springsteen-klassiekers. Met ‘Tim Akkerman Sings The Boss’ toerde de zanger het afgelopen jaar langs de Nederlandse theaters en hij maakte daarbij indruk. 

De entree van het muziekevenement op de Brink is gratis.

 1. GA Eagles-fan Tristan (15) glipt klas uit om uit-kaart tegen RKC veilig te stellen
  PREMIUM
  video

  GA Eag­les-fan Tristan (15) glipt klas uit om uit-kaart tegen RKC veilig te stellen

  Tristan (15) glundert van oor tot oor. Natuurlijk was hij erbij woensdagavond, in de bijna-laatste minuut dat Go Ahead Eagles toch scoorde en won in Den Bosch. De playoffs in, dat is een droom waarvan Tristan hoopt dat hij pas wakker wordt als ‘Kowet’ twee keer gewonnen heeft. Er zitten nog twee wedstrijden tegen RKC Waalwijk tussen droom en werkelijkheid. De vlaggenzwaaier van Sfeerteam ADHD (Active DieHards Deventer) gaat er de komende nachten nog net niet wakker van liggen.
 2. Deventer hunkert naar de eredivisie: losse tickets GA Eagles voor play-offs binnen half uur uitverkocht
  poll & Video

  Deventer hunkert naar de eredivisie: losse tickets GA Eagles voor play-offs binnen half uur uitver­kocht

  Deventer hunkert naar de eredivisie. Binnen vijfentwintig minuten waren vanochtend de losse tickets voor finale van de play-offs tegen RKC uitverkocht. De grote toestroom van fans, zowel bij de fanstore als online, zorgde voor ronkende en vastlopende kaartverkoopsystemen. Seizoenkaarthouders kunnen hun kaarten nog tot morgen 12.00 reserveren. Daarna komen eventueel nog wat nieuwe losse tickets vrij.