Alle hens aan dek in de keuken van café De Alm, gerund door de broers Serge (achter, rechts) en Thiery Andree (daarnaast). Moeder Nel maakt daar afhaalgerechten en wordt daarbij eveneens geholpen door haar man Gérard (links).
Volledig scherm
PREMIUM
Alle hens aan dek in de keuken van café De Alm, gerund door de broers Serge (achter, rechts) en Thiery Andree (daarnaast). Moeder Nel maakt daar afhaalgerechten en wordt daarbij eveneens geholpen door haar man Gérard (links). © FOTO HISSINK

Tweede coronagolf vraagt uiterste van creativiteit horeca-ondernemers: ‘We kunnen elke cent goed gebruiken’

De kroeg is weer dicht. Wat nu? Horeca-ondernemers krijgen klap na klap vanwege corona. Sommige grijpen de tweede sluitingsperiode aan om hun zaak te verbouwen of op te knappen. Anderen gebruiken juist hun creatieve ondernemersgeest om toch actief te blijven. Zoals de volgende drie horecazaken uit de regio.

  1. Vandaag in de V/M-mix Pascal Hulsegge, managing partner van JPR Advocaten in Deventer: ‘Geef de vrouwelijke advocaat wat regelruimte’
    PREMIUM
    De V/Mix

    Vandaag in de V/M-mix Pascal Hulsegge, managing partner van JPR Advocaten in Deventer: ‘Geef de vrouwelij­ke advocaat wat regelruim­te’

    Meer vrouwen naar de top, het wordt met de komst van het vrouwenquotum een steeds hardere eis. Maar hoe doen bedrijven het in onze regio? Zijn het nog steeds mannenbolwerken? Hoe rekenen zij af met ouderwetse opvattingen? Blijft het bij mooie woorden of…? Deze week spreekt onze verslaggever Jannie Benedictus met Pascal Hulsegge, managing partner van JPR Advocaten in Deventer.
  1. Fred van Leer vertelt over de overval in zijn huis
    Play

    Fred van Leer vertelt over de overval in zijn huis

  2. Rutte: 'Te vroeg om te besluiten over de feestdagen'
    Play

    Rutte: 'Te vroeg om te besluiten over de feestdagen'