Sunny op haar vertrouwde stek, die dreigt te sluiten. Niet alleen de stationskat, maar ook voor reizigers pakt dat slecht uit, waarschuwt NS-personeel.
Volledig scherm
Sunny op haar vertrouwde stek, die dreigt te sluiten. Niet alleen de stationskat, maar ook voor reizigers pakt dat slecht uit, waarschuwt NS-personeel. © FOTO HISSINK

‘Veiligheid op NS-station Deventer neemt af met sluiten servicebalie’

Meer agressie. Een onveilig gevoel voor reizigers in de stationshal. Geen eerste aanspreekpunt meer voor toeristen of bezoekers die per trein naar Deventer komen om evenementen zoals Op Stelten te bezoeken. En een trein- of busreis die een onmogelijke onderneming wordt voor ouderen die niet met de kaartautomaat overweg kunnen.

 1. ‘Grote brand’ in Deventer, spuitgasten staan voor dicht hek: alleen ambulance in actie
  PREMIUM
  Update & Video

  ‘Grote brand’ in Deventer, spuitgas­ten staan voor dicht hek: alleen ambulance in actie

  Een bijzonder incident zondagavond in Deventer. De brandweer rukt met meerdere voertuigen uit naar een flinke uitslaande brand bij Hoekstra Recycling aan de Danzigweg, maar mag niet het terrein op van de eigenaar en vertrekt zonder iets te doen. Een man van het bedrijf krijgt het vuur zelf onder controle en wordt uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
 1. Zeventien aanhoudingen bij demonstratie Museumplein
  Play

  Zeventien aanhoudin­gen bij demonstra­tie Museump­lein

 2. Een kijkje achter de schermen: tien dagen, elf lijsttrekkers in Twente
  Play

  Een kijkje achter de schermen: tien dagen, elf lijsttrek­kers in Twente