Volledig scherm
PREMIUM
Linda Olthof werd vorig jaar om het leven gebracht in New York. © Jan Bijker

Vermoorde Linda Olthof uit Deventer krijgt een eerbetoon

Verlies, achterblijven, opnieuw beginnen. Die thema’s gebruikt theatermaker en regisseur Hendrik Aerts in Blackbird Rebirth. Het is een voorstelling naar aanleiding van de moord op de Deventerse Linda Olthof, met wie Aerts goed bevriend was, en haar 6-jarige zoontje Jimmy, vorig jaar in New York. De première is eind februari in Grand Theatre Groningen.

Linda (47) en haar zoon werden eind juli vorig jaar vermoord door James Shields, de ex-partner van Linda en de vader van Jimmy. Ze ging die dag bij hem thuis eten, met zijn nieuwe vrouw, de eveneens uit Deventer afkomstige Saskia. Shields vermoordde hen alledrie en sloeg de hand aan zichzelf.

 1. Naakte Yoga Berry uit Deventer laat zijn lichaam als tempeltje zien bij Man Bijt Hond in strijd tegen verpreutsing
  PREMIUM
  VIDEO

  Naakte Yoga Berry uit Deventer laat zijn lichaam als tempeltje zien bij Man Bijt Hond in strijd tegen verpreut­sing

  Berry Steenbruggen mag graag schoppen tegen de verpreutsing van de maatschappij. Sinds hij yoga doet en zijn lichaam als tempel ziet neemt hij steeds meer afstand van de schaamte. Blootwateryoga is in Deventer een begrip en de reden dat het SBS-programma Man Bijt Hond bij de Deventenaar aanklopt. Berry geeft zich deze avond voor de hele natie bloot in zijn kruistocht tegen de bedekking van lijf en leden.
 2. De laatste 48 uur carnaval voor C.V. Laat Maar Lopen door de ogen van Anouk
  PREMIUM

  De laatste 48 uur carnaval voor C.V. Laat Maar Lopen door de ogen van Anouk

  Iedereen beleeft carnaval anders, maar vaak gaat het gepaard met een hoop verschillende outfits, carnavalswagens, Hollandse kroegmuziek en flink wat bier. We volgen Anouk van der Linde (29) uit Twello, lid van Carnavalsvereniging Laat Maar Lopen. Een damesloopgroep die aan de optocht van Klarenbeek en Wilp-Achterhoek meedoet. Maar wel voor de laatste keer. ,,Iedereen heeft toekomstplannen, dus we doen het nog één jaar helemaal goed en daarna is het klaar.”