Fianne Put uit Deventer was dinsdagavond te zien in TLC-programma Say Yes to the Dress.
Volledig scherm
PREMIUM
Fianne Put uit Deventer was dinsdagavond te zien in TLC-programma Say Yes to the Dress. © Privé

Vlak na Say Yes to the Dress krijgt kleuterjuf Fianne uit Deventer enorme klap: ‘Alles ging goed, tot de 20 wekenecho...’

Kleuterjuf Fianne Put uit Deventer was vorige week te zien in het TLC-programma Say Yes to the Dress. En dat was best pittig om te kijken, want sinds de opnames vorig jaar november hebben zij en haar vriend, Marvin Hendriks, flink wat voor de kiezen gekregen. ,,Je moet altijd een naar verhaal hebben om met dit soort programma’s mee te doen. Dat hebben wij ook’’, vertelt ze openhartig.

 1. Deventer gaat corona-effecten op stapavonden met sfeerbeheerders te lijf: ‘Goede aanvulling op politie’
  PREMIUM

  Deventer gaat corona-effecten op stapavon­den met sfeerbe­heer­ders te lijf: ‘Goede aanvulling op politie’

  Wie in het weekend rond de Deventer Brink uitgaat kan voortaan twee ‘sfeerbeheerders’ tegenkomen. Ze gaan rond het horecaplein met onruststokers in gesprek en helpen horecaondernemers bij ongewenste situaties. Aanleiding zijn de coronamaatregelen: de coronacheck en vroege sluittijden. ,,Je merkt dat er een grote groep komt die nu pas voor de eerste keer uitgaat. Sommigen moet je nog een beetje opvoeden.”
 2. Waar zijn de pinautomaten gebleven in Deventer binnenstad?: ‘Geld opnemen is echt een probleem’
  PREMIUM

  Waar zijn de pinautoma­ten gebleven in Deventer binnenstad?: ‘Geld opnemen is echt een probleem’

  Even terloops pinnen bij de geldautomaat is er niet meer bij in de Deventer binnenstad, zo klagen ondernemers en bezoekers. Ze balen van het op grote schaal ‘verdwijnen’ van de flappentappen. Er komt nog maar één centrale plek om geld uit de muur te trekken. Probleem: die locatie aan het Broederenplein ligt niet centraal in het centrum. ,,Ondertussen staat het in mijn winkel vol met mensen die geld willen pinnen, dat kunnen we niet aan.”