Bij de Rembrandtkade in Deventer hebben onbekende de achterruit van een auto van het team Toezicht en Handhaving vernield.
Volledig scherm
Bij de Rembrandtkade in Deventer hebben onbekende de achterruit van een auto van het team Toezicht en Handhaving vernield. © Toezicht en Handhaving Deventer

Wie vernielde de achterruit van deze Deventer handhavers terwijl ze aan het werk waren?

Handhavers van het team Toezicht en Handhaving Deventer kwamen aan het einde van de middag voor een onaangename verrassing te staan toen ze terugkeerden bij hun auto. De achterruit van de auto werd ingeslagen terwijl ze aan het werk waren.

 1. Deze 93-jarige is een van de eerste gevaccineerde ouderen in Overijssel: ‘Het is veiliger, ook voor mijn kinderen’
  PREMIUM
  Video

  Deze 93-jarige is een van de eerste gevacci­neer­de ouderen in Overijssel: ‘Het is veiliger, ook voor mijn kinderen’

  Mevrouw Veldwachter-Kloosterboer (93) is de eerste bewoner van ’t Dijkhuis in Bathmen die zich laat vaccineren tegen het coronavirus. Het woon-, zorg- en dienstencentrum is tijdens de eerste golf zwaar getroffen en dat maakt dat door iedereen werd uitgekeken naar dit moment. Zenuwachtig was de zogenoemde nummer één absoluut niet. ,,Waarom zou ik?”
 2. Nieuwe Deventer windmolens zijn reuzen: ‘Ruim drie keer de Lebuïnus, willen we dat écht?’
  PREMIUM

  Nieuwe Deventer windmolens zijn reuzen: ‘Ruim drie keer de Lebuïnus, willen we dat écht?’

  Beseffen tegen-, maar ook voorstanders van meer windenergie in Deventer wel wat er op de stad afkomt? Nee, denkt Eddy Scheffer, bewoner van landgoed De Bannink. Hij heeft daarom een animatie laten maken. Met dit keer zo’n nieuwe windmolen midden in de binnenstad geplaatst. Ludiek ja, maar met een serieuze ondertoon. ,,Meer dan drie keer zo hoog als de Lebuïnustoren, dáár hebben we het over.”
 1. Koning bezoekt geplunderde Primera in Den Bosch
  Play

  Koning bezoekt geplunder­de Primera in Den Bosch

 2. Alfons strijdt al twee jaar tegen 'onterechte' flitsboetes
  Play

  Alfons strijdt al twee jaar tegen 'onterechte' flitsboe­tes