Ondanks een prima resultaat tegen Always Forward én een goede klik met zijn speelsters, vertrekt Olton Valois Smith aan het eind van het seizoen bij Witkampers.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondanks een prima resultaat tegen Always Forward én een goede klik met zijn speelsters, vertrekt Olton Valois Smith aan het eind van het seizoen bij Witkampers. © Arjan Gotink

Witkampers-trainer Valois Smith over waarom veel mannelijke collega’s geen vrouwen trainen: ‘Hoe ga je met jouw eigen vrouw om dan?’

VrouwenvoetbalEen vrouwenploeg trainen als man zijnde is zo makkelijk nog niet volgens de Olster Witkampers-trainer Olton Valois Smith (46). Een capabele opvolger vinden voor de aan het eind van het seizoen vertrekkende oefenmeester wordt dus lastig voor de Larense eersteklasser. Dat hij een duidelijke visie heeft, bleek eens te meer uit de knappe 0-0 tegen runner-up Always Forward.

 1. Volleybal: Apollo 8 boekt moeizame overwinning op Sudosa-Desto, mannen van Set-Up’65 kronen zich tot kampioen
  PREMIUM
  update

  Volleybal: Apollo 8 boekt moeizame overwin­ning op Sudosa-Desto, mannen van Set-Up’65 kronen zich tot kampioen

  Het koste de nodige moeite, maar na vijf sets had Apollo 8 de winst binnen tegen Sudosa-Desto. Daarmee verkleinde het de achterstand op koploper Utrecht tot twee punten. In de lagere competities kroonden de mannen van Lammerink Installatiegroep Set-Up’65 zich tot kampioen, terwijl de vrouwen van Gemini opnieuw een belangrijke stap richting handhaving zetten.
  Rijssen