Yolande start 'Miss Blitz Vintage' in Deventer. Eigen foto.
Volledig scherm
Yolande start 'Miss Blitz Vintage' in Deventer. Eigen foto. © Eigen foto

Yolande (55) maakt haar vintagedroom waar: ‘Lekker met de camper vol kleding op pad en foto’s maken’

indebuurtOp werkdagen is Yolande Ligterink (55) te vinden op de spoedpost van het Deventer Ziekenhuis. Nu heeft ze besloten haar twee grote hobby’s in een professioneler jasje te steken. “Vintagekleding en fotografie.”

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Dit is al honderd jaar dé plek voor honden in Deventer: ‘Gaat een wereld voor je open’
  PREMIUM
  met video

  Dit is al honderd jaar dé plek voor honden in Deventer: ‘Gaat een wereld voor je open’

  Van jonge pups die net aan de opvoedingscursus beginnen tot honden en baasjes die aan allerlei wedstrijden meedoen. Bij Kynologenclub Deventer komen ze in allerlei soorten en maten. En dat al honderd jaar. De club krijgt dan ook een speciale onderscheiding van burgemeester Ron König. ,,De waardering is erg mooi, zeker omdat we de enige niet-commerciële hondenclub zijn in Deventer.’’
  Deventer