Tweede Kamerlid Kauthar Bouchallikht maakt zich zorgen over de verontreiniging van het voormalige Akzo-terrein in Deventer.
Volledig scherm
PREMIUM
Tweede Kamerlid Kauthar Bouchallikht maakt zich zorgen over de verontreiniging van het voormalige Akzo-terrein in Deventer. © Ronald Hissink

Zorgen in Tweede Kamer over vervuiling Akzo-terrein in Deventer: ‘Troep opruimen zonder belastinggeld’

Het nieuwe ontwikkelplan voor het voormalige terrein van chemiebedrijf Nouryon (vroeger Akzo Nobel) in Deventer heeft Den Haag bereikt. Kauthar Bouchallikht (GroenLinks) wil opheldering over de vervuilde bodem in het industriegebied. ,,Burgers mogen niet opdraaien voor verontreiniging die niet hun schuld is’’, zegt het Tweede Kamerlid. 

0 reacties

  1. Meisje van regendouche in Deventer niet gevonden, bedrijf wijst golf aan media-aandacht af
    PREMIUM
    met video

    Meisje van regendou­che in Deventer niet gevonden, bedrijf wijst golf aan me­dia-aan­dacht af

    De bedrijfseigenaar die donderdag een oproep op Facebook plaatste om het meisje te vinden dat door een van zijn medewerkers in Deventer op een regendouche was getrakteerd, is vandaag overstelpt door de media. Danny Stelder wees alle interview-verzoeken af. ,,Het begon erop te lijken dat wij er via een marketingstunt een slaatje uit probeerden te slaan, maar dat is absoluut mijn doel niet geweest.”