Afgeladen vol op Twentse Piraten Party in Rossum

VideoROSSUM - De laatste kaarten gingen zes weken geleden al over de toonbank. Duizenden uitbundige mensen genoten zondag van een scala aan piratenmuziek op de tiende editie van de Twentse Piraten Party.

Wie dacht dat piratenmuziek alleen iets is voor de mannelijke veertigplusser heeft het mis; jong en oud was zondag te zien in de mega-feesttent, met op de bühne artiesten als Harten 10, The Sparkings en George Baker. Een kleine vijfduizend mensen bezochten het piratenfeest zondag, maar ook in de dagen ervoor was het al feest in Rossum. Het vierdaagse evenement werd donderdag afgetrapt met tributebands op het programma.

Volledig scherm
© Robin Hilberink
Volledig scherm
© Robin Hilberink
Volledig scherm
© Robin Hilberink
  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

Oldenzaal e.o.