Stef Blok, demissionair minister van Economische Zaken en Klimaat, gaat de motie over de afvalwaterinjectie in Twente voorlopig niet uitvoeren. Daarna is het aan de nieuwe staatssecretaris Mijnbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Stef Blok, demissionair minister van Economische Zaken en Klimaat, gaat de motie over de afvalwaterinjectie in Twente voorlopig niet uitvoeren. Daarna is het aan de nieuwe staatssecretaris Mijnbouw. © ANP

Afvalwaterinjectie in Twente gaat ondanks motie gewoon door: ‘Tweede Kamer is kennelijk toch een soort poppenkast’

DEN HAAG/ROSSUM – De bewoners willen het. De gemeenten ook, net als de provincie én de Tweede Kamer. Maar de minister wil de afvalwaterinjectie in Noordoost Twente niet stilleggen. Dus gebeurt het niet. Voorlopig niet en waarschijnlijk helemaal niet.

 1. Volleybal: Apollo 8 boekt moeizame overwinning op Sudosa-Desto, mannen van Set-Up’65 kronen zich tot kampioen
  PREMIUM
  update

  Volleybal: Apollo 8 boekt moeizame overwin­ning op Sudosa-Desto, mannen van Set-Up’65 kronen zich tot kampioen

  Het koste de nodige moeite, maar na vijf sets had Apollo 8 de winst binnen tegen Sudosa-Desto. Daarmee verkleinde het de achterstand op koploper Utrecht tot twee punten. In de lagere competities kroonden de mannen van Lammerink Installatiegroep Set-Up’65 zich tot kampioen, terwijl de vrouwen van Gemini opnieuw een belangrijke stap richting handhaving zetten.
  Weerselo, Denekamp, Ootmarsum