De ambtelijke samenwerking tussen twee gemeenten trekt nog steeds veel aandacht. Op de foto worden vertegenwoordigers van achttien WestVlaamse gemeenten bijgepraat over Noaberkracht.
Volledig scherm
PREMIUM
De ambtelijke samenwerking tussen twee gemeenten trekt nog steeds veel aandacht. Op de foto worden vertegenwoordigers van achttien WestVlaamse gemeenten bijgepraat over Noaberkracht. © Gemeente Dinkelland

Ambtelijke organisatie van Dinkelland en Tubbergen onder druk: ‘Invullen vacatures Noaberkracht steeds lastiger’

DENEKAMP - De ambtelijke organisatie Noaberkracht van de gemeenten Dinkelland en Tubbergen slaagt er vooralsnog in de vacatures die ontstaan in te vullen, maar het gaat wel steeds lastiger. Dat meldt het Dinkellandse college in antwoord op vragen van het CDA.

  1. Denekamper Cel Severijn gaat door in de politiek ondanks zware tijden: ‘Er is nog meer dan genoeg om voor door te gaan’
    PREMIUM

    Denekamper Cel Severijn gaat door in de politiek ondanks zware tijden: ‘Er is nog meer dan genoeg om voor door te gaan’

    DENEKAMP - Dat Cel Severijn de eerste lijsttrekker is van de ‘nieuwe’ lijst PvdA/GroenLinks Dinkelland was voor hemzelf geen verrassing, maar voor veel mensen die hem kennen wel. Niet vanwege twijfel aan zijn politieke kwaliteiten, wel omdat hij de afgelopen jaren privé veel voor de kiezen heeft gekregen. „Maar deze nieuwe uitdaging met GroenLinks erbij wil ik wel aan.”

Oldenzaal e.o.