Onbekenden hebben op een parkeerplaats langs de Deurningerstraat ter hoogte van de Spekhorstweg asbest en een onbekende vloeistof gedumpt.
Volledig scherm
Onbekenden hebben op een parkeerplaats langs de Deurningerstraat ter hoogte van de Spekhorstweg asbest en een onbekende vloeistof gedumpt. © News United | Dennis Nengerman

Asbest en vloeistof gedumpt op parkeerplaats in Deurningen

DEURNINGEN - Op een parkeerplaats langs de Deurningerstraat is zondag asbest en een nog onbekende vloeistof gedumpt. De politie is op zoek naar de daders.

 1. Verdwijnt het Bevrijdingsgevoel van 5 mei stiekem in Noordoost-Twente en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Verdwijnt het Bevrij­dings­ge­voel van 5 mei stiekem in Noord­oost-Twen­te en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?

  OLDENZAAL - Lijkt dat maar zo of verliest de Nationale Bevrijdingsdag in Noordoost-Twente steeds meer aan betekenis? Gelet op de wijze waarop 5 mei dit jaar vrijwel geruisloos voorbij ging aan Oldenzaal, Losser en Dinkelland zou je het bijna gaan denken. Natuurlijk, de nationale driekleur wapperde op tal van plekken, maar daar bleef het ook zo’n beetje bij. Wat verder opviel deze week: de bliksemtrip van De Avonturier naar Oekraïne, de onzekerheid over het voortbestaan van vv Oldenzaal en de sportieve ambities in Losser.
 2. Dodelijk ongeluk bij Weerselo veroorzaakt met levensgevaarlijk barrel, verdachte ontdaan: ‘Dit gun je niemand’
  PREMIUM

  Dodelijk ongeluk bij Weerselo veroor­zaakt met levensge­vaar­lijk barrel, verdachte ontdaan: ‘Dit gun je niemand’

  WEERSELO/ALMELO - Het is technisch gezien een barrel, de witte bestelbus die beginnend bestuurder Bart B. (21) op 9 januari vorig jaar meeneemt uit de bedrijfsvoorraad van de garage van zijn vader in Weerselo. Amper een kilometer van zijn huis verliest hij in een bocht de controle over het stuur. Hij raakt een wandelend stel. De man, oud-apotheker Wim Roerink (73) uit Tubbergen, is op slag dood. Zijn 71-jarige vrouw raakt zwaargewond.

Oldenzaal e.o.