Beste wijnkoper van Nederland is altijd op zoek naar de allerbeste fles

VideoOOTMARSUM - Bert Horstman is verkozen tot beste wijnkoper van Nederland. Hij kent de wijnwereld op zijn duimpje. „Als ik een wijnboer ontmoet, kijk ik naar zijn handen. Die vertellen me meer dan de fles of het etiket.”

„Eigenlijk is het een prijs voor het hele bedrijf, hoor”, begint Bert Horstman bescheiden. „Want wat zou ik alleen kunnen? Ja, ik selecteer de wijnen, maar proeven doen we bij Heisterkamp altijd samen.” Toch is het alleen de naam van Horstman die dit jaar prijkt onder de titel ‘wijnkoper van het jaar’. Verdiend ook, vindt werkgever Toon Heisterkamp. „Bert heeft gewoon geweldig gevoel voor goede wijn.”

  1. Humberto Tan reageert op Zwarte Piet-uitspraak Marga Bult: ‘Ze bedoelde het niet verkeerd’

    Humberto Tan reageert op Zwarte Piet-uit­spraak Marga Bult: ‘Ze bedoelde het niet verkeerd’

    Humberto Tan heeft maandagavond op zijn eigen Facebook-pagina gereageerd op de Zwarte Piet-uitspraak van Marga Bult. De Twentse diva gaf zondagavond in het programma Café Hendriks en Genee antwoord op de vraag wie volgens haar het Songfestival 2020 moet gaan presteren. Chantal Janzen en Humberto Tan zouden een goede combinatie zijn: ‘Ook om het kleurtje. Verder lijkt het mij een prima duo'.

Oldenzaal e.o.