Volledig scherm
PREMIUM
Zorggroep Sint Maarten.

Bestuur Zorggroep Sint Maarten na jaar alweer uiteen

DENEKAMP - De Zorggroep Sint Maarten krijgt de problemen in de organisatie niet onder controle. Van de driehoofdige raad van bestuur blijft alleen Patricia Bangma over. Voorzitter Anneke Bouwmeester en het lid Frits Nicolai vertrekken.

In een persbericht meldt de Zorgroep dat ‘mevrouw Bouwmeester en de heer Nicolai als bestuurder tot de conclusie zijn gekomen dat hun visie en kwaliteiten niet goed meer aansluiten bij de fase waarin de organisatie zich op dit moment bevindt’. De officiële verklaring voor het opstappen van de twee bestuursleden wordt niet nader toegelicht.

  1. Ootmarsummer Toon Weierink had in 1978 primeur nieuwe kentekenplaat

    Ootmarsum­mer Toon Weierink had in 1978 primeur nieuwe kenteken­plaat

    OOTMARSUM - Op een elektrische auto van Natuurmonumenten is deze week het eerste exemplaar van de tiende serie kentekenplaten bevestigd. Ruim 40 jaar geleden, bij de presentatie van de vierde serie, was die eer weggelegd voor Toon Weierink uit Ootmarsum. Zijn uit Duitsland ingevoerde BMW kreeg het kenteken DB-01-BB. Die unieke gele plaat heeft hij altijd bewaard, de auto is al lang ingeruild maar nog steeds is hij het Zuid-Duitse automerk trouw gebleven.

Oldenzaal e.o.