Volledig scherm
Archieffoto van feest bij Dancing Bruins © Reinier van Willigen

Beveiliger zwaar mishandeld bij Dancing Bruins

Bij Dancing Bruins is Saasveld is in de nacht van zondag op maandag een beveiliger zwaar mishandeld. De politie heeft daarop twee verdachten aangehouden.

Het gaat om 21-jarige man uit Enschede en een 18-jarige man uit Weerselo. Zij worden verdacht van zware mishandeling van de beveiliger, die flink hoofdletsel opliep. Hij is in de nacht van zondag of maandag direct geopereerd in het ziekenhuis.

Vlam in de pan

De politie beschrijft dat er buiten de dancing een grote vechtpartij plaatsvond. Iets over half drie in de nacht sloeg de vlam in de pan en gingen meerdere partijen met elkaar op de vuist. Beveiligers probeerden de boel te sussen, maar kwamen niet ongeschonden uit de strijd. De zwaargewonde beveiliger is inmiddels wel weer thuis.

Het incident vond plaats op de Bruins-zondag, traditiegetrouw de drukste avond bij de gerenommeerde Twentse disco. De politie neemt de zaak hoog op en doet verder onderzoek. Zo is de politie nog op zoek naar getuigen van het incident, of mensen die het voorval op beeld hebben vastgelegd. Zij worden gevraagd zich te melden. 

Volledig scherm
De politie arresteerde twee mannen uit Twente © Politie.nl

Oldenzaal e.o.