Volledig scherm
© Carlo ter Ellen

Bewoners zijn vrachtverkeer Molenstraat Ootmarsum zat

OOTMARSUM - Als er weer een vrachtwagen over de kinderkopjes rijdt dan trillen alle huizen in de Molenstraat in Ootmarsum. Dat zijn de bewoners zat.


Dus trekken Jan Pikkemaat en Johan ten Buuren aan de bel. Zij hebben een brief opgesteld voor de gemeente die wordt gesteund door vrijwel alle bewoners van de Molenstraat. Met hun petitie willen de bewoners hun ongenoegen en bezorgdheid uiten over ‘het lawaai en gedaver’ van het vrachtverkeer.

Ze willen niet alleen het vrachtverkeer kwijt, maar pleiten ook voor een snelheidslimiet van 30 km/u om verdere overlast en mogelijk zelfs ongelukken te voorkomen.

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

Oldenzaal e.o.