Een beeld uit de tijd dat het college van Dinkelland nog uit vijf wethouders bestond.
Volledig scherm
Een beeld uit de tijd dat het college van Dinkelland nog uit vijf wethouders bestond. © Alphons Weierink

Burgemeester neemt roer over in Dinkelland

DENEKAMP - Burgemeester Ineke Bakker neemt vanaf nu de lopende zaken over in de gemeente Dinkelland. De twee nog zittende wethouders Steggink en Duursma hebben geen bestuurlijke bevoegdheden meer.

 1. Theo (66) mag met pensioen en heeft er sowieso geen zin meer in, hij stopt met Marskramer in Denekamp: ‘Jeugd bestelt bijna alles op internet’
  PREMIUM

  Theo (66) mag met pensioen en heeft er sowieso geen zin meer in, hij stopt met Marskramer in Denekamp: ‘Jeugd bestelt bijna alles op internet’

  DENEKAMP - Of hij het gaat missen? „Weet ik nog niet”, klinkt het nuchter. Na 46 jaar het vertrouwde gezicht te zijn geweest van de Marskramer in Denekamp, draait Theo Sanders vanaf 1 mei de deur op slot. Naast dat hij zijn pensioenleeftijd heeft bereikt, heeft de ondernemer er ook geen plezier meer in. „Waar doe ik het nog voor?”
 2. Locaties Twents Carmel College in Oldenzaal en Denekamp bekroond met titel ‘excellent’

  Locaties Twents Carmel College in Oldenzaal en Denekamp bekroond met titel ‘excellent’

  Vanaf maandag mogen nog eens 55 scholen en schoolsoorten zich ‘excellent’ noemen, zo heeft de Inspectie van het Onderwijs bekendgemaakt. Een van deze scholen is het Twents Carmel College, afdeling vmbo in Denekamp en aan de Potskampstraat in Oldenzaal. Onder meer vanwege schoolsluitingen tijdens de coronacrisis werd de beoordeling van scholen meerdere malen uitgesteld. De laatste uitreiking was in januari 2020.

Oldenzaal e.o.