Claire van Wijk heeft al twee maand haar dochtertjes van 8 en 10 jaar niet gezien. Ze zijn op last van de rechter na anonieme tip over wangedrag moeder bij twee verschillende vaders ondergebracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Claire van Wijk heeft al twee maand haar dochtertjes van 8 en 10 jaar niet gezien. Ze zijn op last van de rechter na anonieme tip over wangedrag moeder bij twee verschillende vaders ondergebracht. © Emiel Muijderman

Claire uit Ootmarsum moet haar dochtertjes al maanden missen na anonieme tip aan jeugdzorg

OOTMARSUM - Ze heeft zelf een verleden met jeugdzorg. Nu is Claire van Wijk moeder van twee dochters. „Het laatste dat ik wilde, was dat ze in hetzelfde circuit zouden belanden.” Dat gebeurde toch. Mede door een anonieme tip.

  1. Twentse super moest dicht na 21 controles en 18 overtredingen: ‘Van de zotte dat iemand hier zo’n spektakel van maakt’
    PREMIUM
    video

    Twentse super moest dicht na 21 controles en 18 overtredin­gen: ‘Van de zotte dat iemand hier zo’n spektakel van maakt’

    NOORD DEURNINGEN - Bij de sluiting van supermarkt Berning in Noord Deurningen is de Veiligheidsregio Twente niet over een nacht ijs gegaan. Sinds april is er 21 keer gecontroleerd, zijn 18 overtredingen van de coronaregels geconstateerd en is 10 keer een last onder dwangsom opgelegd. Die zijn allemaal genegeerd door supermarkteigenaar Raymond Berning.

Oldenzaal e.o.