Plan Vos in Rossum
Volledig scherm
Plan Vos in Rossum © Scholten Bouwadviseurs

Coronavirus: Plan Vos in Rossum gaat online in de verkoop

ROSSUM - Aannemersbedrijf Niehof start op korte termijn met de grondwerkzaamheden voor het plan Vos in Rossum. De online verkoop van de 14 woningen en appartementen begint vrijdag.

Op de plek in het midden van Rossum pal tegenover de kerk stond jaren het warenhuis Vos. Na sluiting stond dat markante pand jaren leeg. Inmiddels is het gesloopt en begint op die plek de nieuwbouw van negen woningen en vijf koopappartementen.

Het ontwerp is gemaakt door architecten Architect Tom Olde Dubbelink en Leon Scholten. Zij hebben met het ontwerp zoveel mogelijk rekening gehouden met de statige uitstraling van het voormalige Warenhuis Vos. 

Levensloopbestendig

Plan Vos bestaat uit negen hoogwaardig afgewerkte woningen, waarvan drie geschikt zijn voor levensloopbestendig wonen, de zes andere woningenk omen in twee blokken van drie waarvan de hoekwoningen over een eigen garage beschikken. De woonoppervlaktes van de vijf appartementen variëren tussen de 67 vierkante meter en 99 vierkante meter. Elk appartement krijgt een eigen parkeerplek, berging en buitenterras of balkon. De prijzen zijn vanaf 206.500 euro tot 312.500 euro voor de appartementen en voor de woningen vanaf 222.500 euro tot 307.500 euro.

Aannemersbedrijf Niehof gaat zowel de appartementen als de woningen bouwen. Kopers betalen pas bij oplevering waardoor er geen dubbele woonlasten ontstaan voor de nieuwe eigenaren. 

Online

In verband met het coronavirus gaat de verkoop volledig online, een unieke situatie voor zowel aannemer als makelaar. Belangstellenden kunnen zich vanaf vrijdag inschrijven. Dat kan tot 20 april 12.00 uur. Vervolgens zal de toewijzing plaatsvinden.

Meer informatie over de woningen is te vinden op de website van Plan Vos: www.kvbm.nl

Oldenzaal e.o.