Volledig scherm
© Toma Tudor

Dancing Bruins in Saasveld steeds populairder op zaterdagavond

SAASVELD - Uitgaan bij dancing Bruins gebeurt al decennia lang op zondagavond. Toch is de populaire discotheek in Saasveld steeds vaker ook op zaterdagavonden open.

Afgelopen zaterdag nog was er de G-disco voor mensen met een beperking, komende zaterdagavond is de dancing weer geopend, dit keer voor Daans’n bie Bruuns, gericht op de 30-plusser. De Denekampse tributeband The Cats in the House treedt dan op.

„We hebben afgelopen december de eerste Daans’n bie Bruuns gehad”, vertelt eigenaar Patrick Bruins van de Saasveldse dancing. “Daar trad Boney M op en het was een groot succes. Je merkte echt dat die groep, dertig-plussers en ouder, behoefte heeft aan zo’n uitgaansavond.”

Piratenmuziek

De muziek komt dit keer van de Denekampse tributeband The Cats in the House. “Ook een groep die aanspreekt bij de doelgroep, en ook de mensen die houden van piratenmuziek vonden dit mooi.”

Reden voor Bruins zo’n avond vaker te organiseren. “Zaterdag dus weer en dan willen we het dit jaar nog een keer doen.”

Uitgaansavond

Ook op de zaterdagavond is een keer in de maand een uitgaansavond voor 25-plussers. “Daarmee zijn we in november begonnen en het is heel goed aangeslagen. Het is elke keer gewoon hartstikke druk. Daar sta ik zelf ook van te kijken, blijkbaar is er voor deze doelgroep niet zoveel in de regio”, aldus Bruins.

De eerstvolgende avond voor die doelgroep is 30 maart. “En zo hebben we steeds meer doelgroep-activiteiten op de voor Bruins vrije zaterdagavond en daar zijn we alleen maar blij mee”, aldus Patrick Bruins.

Oldenzaal e.o.